Sa mergi la un strain si sa-i spui ,,Buna, cum merge?” este destul de indraznet. Arata ca aveti genul de incredere de a face orice pentru a obtine ceea ce va doriti. Dar cand te intalnesti online, sa folosesti aceleasi trei cuvinte este plictisitor.

In functie de persoana intalnita online, mesajul tau poate ajunge sa se piarda intr-o mare de mesaje necitite care suna la fel. Daca doriti sa aveti succes online, trebuie sa stiti cateva aspecte pentru a iesi in evidenta. Primul mesaj pe care il trimiteti va poate ajuta sa aveti succes pe site-urile de intalniri online asa cum este si site-ul matrimoniale365.

Mesajele de inceput pentru intalniri online

Cei care sunt seriosi in ceea ce priveste gasirea unei relatii semnificative vor scrie mesaje de genul ,,Cum a fost ziua ta?” ca efort generic si totusi fara sa fiti insistenti. Daca cineva si-a sacrificat din timp sa scrie informatii in profil atent si sa aleaga fotografii care sa le prezinte viata, nu este nimic rau decat sa gaseasca mesaje de tipul Hei sau salut.

Iata cateva sfaturi care sunt esentiale pentru a scrie primele mesaje pe site-urile de intalnire online si matrimoniale pe care ar trebui sa le incercati pentru a iesi in evidenta.

Faceti un compliment

Nu faceti complimente evidente. Acea persoana probabil este plictisita de aceste lucruri. De exemplu, daca cineva are parul incredibil, complimenteaza-i ochii. Daca au un corp frumos, complimentati atitudinea. Nu lasa complimentele tale sa fie ceea ce aud de 100 de ori pe zi. Fiti peste medie si faceti un compliment original.

Fiti jucausi si flirtati

Cand intalnesti pe cineva online, mesajele tale se pot pierde cu usurinta printre randuri. Este greu sa cititi cu exactitate tonul si personalitatea cuiva atunci cand nu l-ati intalnit in persoana. Va fi nevoie de practica, dar mesajele scurte, la obiect, dar care sunt interesante va deveni un obicei. Crearea unei prime impresii online va fi foarte usoara odata cu timpul.

Toata lumea iubeste o persoana amuzanta

Nu trebuie sa fiti clovnul clasei pe site-urile de intalniri online, dar un pic de umor nu raneste pe nimeni, mai ales atunci cand este folosit in mod clar pentru a atrage un partener. Chiar daca este impotriva a tot ceea ce credeti, macar incercati sa faceti o gluma (ganditi-va la acea gluma ca la un experiment). Umorul este cheia care apropie oamenii. Cui nu-i place sa rada? Desi nu exista o lectie usoara despre cum sa fii amuzant, cea mai buna regula este sa incerci sa faca sa para natural. Faceti glume daca este relevant si se aplica, dar nu faceti glume stupide fara niciun motiv. Asta nu inseamna ca trebuie sa iei lectii despre stand-up comedy pentru a avea parte de intalniri. 

Scrieti ca si cum ai cunoaste deja persoana

Daca vreti sa iesiti in evidenta, nu trebuie sa va fie frica deoarece credeti ca sunteti ciudati. Faceti o gluma sau o observatie ciudata sau pur si simplu sariti direct la o poveste despre ziua voastra ca si cum cunoasteti deja persoana respectiva. Daca functioneaza, ati gasit o potrivire grozava la cineva care impartaseste acelasi simt al umorului ca si tine.

Nu va implicati prea mult

Poate persoana cu care vrei sa vorbesti va fi dragostea vietii tale si te impiedica faptul ca te implici prea mult. Este foarte usor sa pari obsedat doar din cuvinte. Daca sunteti grijuliu, autentic si faceti un efort, veti fi bine. Nu te stresa, dar nu fi nici indiferent. Incearca sa faci totul cat mai natural, ca si cum ai vorbi cu un prieten.

Nu dezvaluiti prea multe detalii de la inceput

In timp util, totul va fi dezvaluit. Daca intalnesti pe cineva, in cele din urma, aceasta persoana va afla totul despre tine (binele, raul, uratul si sublimul). Nu are rost sa dezvalui prea curand intreaga ta poveste de viata. In arta flirtului, afirmatiile evocatoare si misterioase sunt cheia succesului. Informatiile si detaliile despre viata personala ar trebui introduse treptat in conversatii si sa vina de la sine, natural. O nota de mister este esentiala.