Urmatoarele idei romantice pentru sarbatorirea aniversarii unei relatii iti ofera sansa sa faci o surpriza memorabila si placuta partenerului tau. Opteaza pentru activitati care se potrivesc cu personalitatea voastra si ajuta la intarirea legaturii speciale dintre voi.

Ofera o cana, un tricou sau o bijuterie personalizata iubitului tau. Apeleaza la serviciile oferite de diferitele pagini de web care comercializeaza produse gravate sau pictate cu date, nume sau citate speciale. Cadoul respectiv poate fi un obiect de decor sau un lucru mai util care va aminteste de momentul in care prietenia voastra s-a transformat intr-o relatie serioasa sau intr-o casatorie.

2. Recrearea unei scene din trecut

Angajeaza un fotograf sau solicita ajutorul unui prieten pentru a recrea un moment sau o scena importanta din trecutul relatiei voastre. Exista numeroase bloguri care iti ofera inspiratia necesara pentru sarbatorirea aniversarii si pentru a garanta succesul unei astfel de activitati. Primul sarut, momentul in care v-ati cunoscut, o calatorie memorabile etc. Toate aceste evenimente pot fi imortalizate cu ajutorul unor poze amuzante sau romantice.

3. O lista cu lucrurile pe care vreti sa le faceti impreuna

Dupa apartia filmului ‘The Bucket List’ din ce in ce mai multe persoane si cupluri au incercat sa alcatuiasca o astfel de lista speciala. Asadar, daca iti place idea unei astfel de activitati planuieste o seara pentru sarbatorirea aniversarii, in care adunati toate lucrurile pe care vreti sa le faceti impreuna pe viitor. Un sarut in ploaie, vizita la acvariu, un maraton de filme sau construirea unui om de zapada sunt cateva dintre lucruri pe care le puteti trece pe lista voastra.

Una dintre cele mai indragite modalitati pentru sarbatorirea aniversarii este organizarea unei vacante romantice. Intr-adevar o astfel de activitate va ofera numeroase oportunitati pentru relaxare dar si pentru divertisment. Alege o destinatie cunoscuta sau mai intima si rezerva cazarea. Agentiile de turism iti pun la dispozitie numeroase oferte super-avantajoase pentru un sejur intr-o locatie din tara sau in strainatate cu servicii suplimentare.

 5. O cina delicioasa cu preparate speciale

Cumpara cateva deserturi interesante si ingredientele necesare pentru a prepara un meniu special. O masa intima si delicioase poate fi metoda cea mai simpla pentru sarbatorirea aniversarii unei relatii. Pregateste o sticla de sampanie sau vin si un cadou simbolic pentru a-ti exprima sentimentele profunde pentru iubitul sau sotul tau.

Aveti o casa cu o gradina mica? Pentru sarbatorirea aniversarii relatiei voastre faceti o capsula de timp cu lucruri simbolice, poze si o lista de planuri pentru viitor. Apoi gasiti un loc unde sa sapati o groapa si sa ascundeti capsula respectiva. Marcati locul cu un obiect special sau plantati un copac in apropiere. Dupa 10 ani deschideti cutia respectiva sa stiti cat v-ati schimbat si cum a evoluat relatia voastra. Cat de romantic, nu-i asa?