Jennifer Lopez si Ben Affleck traiesc unul dintre cele mai speciale momente din viata lor. La 20 de ani de la acea prima relatie care i-a pus pe buzele tuturor, vedetele s-au intalnit din nou si dragostea a inflorit din nou mai puternica ca niciodata.

Nu am fost niciodata mai bine ”, a asigurat cantareata intr-un interviu acordat revistei People, unde pentru prima data a vorbit in profunzime despre dragostea ei cu actorul. „Toti trecem prin aceasta perioada frumoasa”, a adaugat ea. „ Ma simt norocoasa, fericita si mandra ca sunt alaturi de el. Este o frumoasa poveste de dragoste care are a doua sansa ”, a spus ea indragostita.

Jennifer Lopez si Affleck au inceput sa se intalneasca pentru prima data in 2002, cu toate acestea, in 2004 au decis sa puna capat relatiei si sa anuleze nunta pe care o planuisera. La vremea respectiva, artistii erau hartuiti de presa, care nu i-a lasat in pace. „Ne-a fost putin frica”, a recunoscut ea.

Astazi, a asigurat JLo, dragostea ii gaseste in alta parte, cu mai putine nesigurante si naivitati. „Am spus amandoi: „Suntem atat de fericiti ca nu vrem ca nimic din toate acestea sa intre in joc din nou”. Acum suntem mai in varsta, suntem mai destepti, suntem mai experimentati, ne aflam in locuri diferite ale vietii noastre, avem copii si trebuie sa fim foarte atenti la aceste lucruri. Suntem foarte protectori pentru ca este un moment foarte frumos pentru noi toti”, a spus actrita si cantareata.

Lopez este mama gemenilor Emme si Max (13), rezultat al relatiei ei cu Marc Anthony, iar Affleck este tatal lui Violet (16), Seraphina (13) si Samuel (9), care s-au nascut din casatoria lui cu Jennifer Garner . Desi artista recunoaste cat de greu este cand sunt baieti implicati, asta nu o sperie. „ Cred cu sinceritate ca dragostea domina totul. Iubirea cucereste intotdeauna totul: relatii, copii, munca, relatii de munca . Totul depinde de cat de iubitor, deschis si tolerant esti. Neavand un ego in privinta lucrurilor si doar imbratisand tot ce este bun, uitandu-se mereu la pozitiv”, a spus el.

„Este frumos asa cum se simte totul astazi, foarte diferit de cu ani in urma… Exista mai multa apreciere si sarbatoare pentru tot , ceea ce este frumos”, a spus vedeta care a avut doar cuvinte de fericire pentru a se referi la aceasta a doua tura. „Cand gasesti pe cineva si il iubesti cu adevarat si ai o a doua sansa, este cu adevarat rar, pretios si frumos. Nu luam nimic de bun .”

Ma simt foarte fericita si norocoasa ca sunt intr-o relatie fericita si iubitoare si vreau sa fac tot ce pot pentru a o proteja si a o pastra in siguranta . Il merita, intr-adevar. Relatia noastra este ceva ce consideram sacru”, a marturisit cantareata. „Cand ai o relatie buna si sanatoasa, toata lumea beneficiaza de ea. Toata lumea”, a incheiat el.

In ultimii ani, Affleck s-a luptat constant impotriva dependentei sale de alcool, situatie care l-a determinat sa fie internat in mai multe randuri intr-un centru de reabilitare. „Sunt foarte mandra de el, foarte mandra de omul care a devenit si pe care l-am urmarit de departe de ceva vreme”, a spus ea. „Simt ca se afla intr-un moment al vietii sale in care a avut o lunga calatorie de a invata despre sine. Si de auto-descoperire, si ca a venit momentul in care te simti foarte bine cu tine si cine esti, ca sa poti fi intr-o relatie fericita si sanatoasa.

„Vazand persoana, fiinta umana, omul care a devenit, tatal care este astazi, partenerul care este… El este tot ce am stiut mereu in mine ca este si ca el insusi si-a dorit sa fie ”, a culminat.