Daca ne raportam la datingul online Matrimoniale, putem spune ca multe persoane ar dori sa afle care sunt avantajele si dezavantajele fiecarei metode de cuplare. 

Fiecare forma de dating are avantaje si dezavantaje. Datingul traditional de exemplu inseamna ca poti sa vezi pe cineva si poti sa discuti cu el. Stii la ce ma refer – la atractie fizica, la acest ceva care se intampla cand vezi pe cineva in viata de zi cu zi. Asta nu inseamna ca acest lucru nu se poate realiza si atunci cand vezi un profil al unui membru pe un site de dating cum este de exemplu Matrimoniale Bucuresti. Dar ca sa fim sinceri nu vei sti cu adevarat daca te potrivesti cu o persoana pana in momentul in care va intalniti si simti sau nu simti chimia dintre voi. Sunt perechi care vor sa se formeze si care incep tratativele in mediul online, dar atunci cand se intalnesc fata in fata descopera ca nu exista atractie intre ei. Pe de alta parte exista si cealalta varianta: doua persoana care se intalnesc pe un site de matrimoniale Bucuresti cum este cuplari.ro, decid sa se cunoasca fata in fata. Se intalnesc si isi dau seama ca intre ei se intampla chimia aceea pe care fiecare o asteapta. 

Ca sa facem o comparatie intre datingul online si cel offline din toate punctele de vedere, ar trebui sa ne raportam si la costuri. Ca sa te intalnesti cu o persoana de mai multe ori pentru a o cunoaste va trebui sa cheltui bani si timp. In schimb pe un site de dating atunci cand vorbesti cu cineva nu trebuie sa te preocupi neaparat cum arati exact in momentul acela. Plus ca poti raspunde oricand ai o pauza – la serviciu, in metrou, pe strada, inainte sa te culci etc. Sigur site-urile de datingul pot practica niste tarife lunare, dar in general vorbim de sume modice. Este ca si cum ai plati pentru o cina si ai putea avea acces in continuare o perioada lunga de timp la sute de profiluri cu persoane, printre care se poate afla si cea potrivita pentru tine. 

Cand intalnesti pe cineva la serviciu sau cand intalnesti un prieten al unui prieten, imediat poti simti fluturi in stomac si stii ca trebuie sa te duci si sa vorbesti cu el/ ea. Pe un site de dating ca Matrimoniale lucrurile sunt diferite, desi in momentul in care ai intalnit personal pe cineva sansele de a vedea daca exista atractie intre voi sunt si mai mari. 

Totusi datingul traditional are niste dezavantaje. Cea mai mare problema cu care ne confruntam tine de limitarea geografica. Poate nu te-ai gandit la lucrul acesta dar daca locuiesti intr-un oras si te rezumi doar la intalnirile clasice, sansele de a cunoaste pe cineva mai aproape de inima ta sunt mai mici decat daca ai avea intreaga lume la picioare. In regula, exagerez dar suntem siguri ca ati inteles la ce ma refer. In cazul site-urilor de dating online cum este Matrimoniale Bucuresti poti sa cunosti persoane din mai multe locatii – din alte orase sau chiar din alta tara. De exemplu pe tu poti sa selectezi daca vrei sa-ti gaseti o pereche din Bucuresti, Brasov, Iasi etc. Depinde cum privesti – poti sa te rezumi la profilurile locale daca asta este intr-adevar ce cauti sau poti sa alegi sa cunosti persoane care se afla tot in Romania dar in alt oras. La nivel international, lucrurile sunt si mai flexibile. De fapt datingul online contribuie foarte mult la concretizarea relatiilor multiculturale si chiar a casatoriilor multinationale. 

Deci datingul online iti ofera posibilitatea sa cunosti oameni in afara cercului tau clasic de prieteni. Poti sa-ti extinzi orizonturile si poti gasi o persoana potrivita dintr-un alt oras sau chiar dintr-o alta tara. 

In general, daca te inscrii pe un site de dating cum este nu ai nimic de pierdut. Daca in continuare iti cauti perechea potrivita in situatii sociale, s-ar putea sa gasesti pe cineva. De aceea ar trebui sa ramai flexibil si deschis pentru ca nu se stie niciodata de unde poate aparea persoana potrivita. Nu trebuie sa te limitezi la datingul traditional sau la cel online, dar daca te simti pregatit/a poti privi in ambele parti. Pana la urma importanta este finalitatea: ca tu sa gasesti pe cineva care sa completeze locul liber de langa tine si sa puteti impreuna sa construiti o relatie frumoasa de durata.