Pastele se apropie cu pasi repezi, aducand cu el cateva dintre lucrurile noastre preferate despre anotimpul care se apropie: retete abundente, cele mai frumoase mesaje de Paste si sansa de a va aduna cu prietenii si membrii familiei. Prin urmare, am pregatit o mica selectie cu sms-uri si mesaje de Paste frumoase pentru cei dragi, rude si prieteni.

Astazi, in zi de sarbatoare, sa coboare linistea si pacea, iar minunea Invierii lui Iisus sa dainuie in inimile voastre, sa va lumineze viata si sa va aduca renasterea credintei, sperantei si bucuriei cu caldura si bunatate in suflet. Paste Fericit!

De acest Paste nu te am aproape, dar am convingerea ca vor veni multe alte sarbatori pe care sa le petrecem impreuna. Paste fericit!

De Paste sarbatorim o noua viata, un nou inceput si o noua sansa pentru omenire. Tu esti noul meu inceput si sansa mea la fericire. Iti multumesc pentru asta. Paste minunat sa avem!

Dumnezeu sa va dea un curcubeu dupa fiecare furtuna, un zambet la fiecare lacrima, o binecuvantare la fiecare pas si un raspuns la fiecare intrebare. Paste Fericit!

Felicitari cu marea sarbatoare de Pasti! Lumina lui Dumnezeu sa va calauzeasca sufletele, harul sa nu va paraseasca inimile, iar casa voastra sa fie plina de caldura. Fiti toleranti cu semenii vostri, iar pe cei apropiati iubiti-i si ingrijiti-i!

Fie ca sfanta sarbatoare a Invierii Domnului sa va aduca cele patru taine divine: incredere, lumina, iubire, speranta. Un Paste Fericit! Azi, in zi de sarbatoare sa coboare linistea si pacea. Minunea Invierii lui Iisus sa dainuie in inimile voastre, sa va lumineze viata si sa va aduca renasterea credintei, sperantei, bucuriei cu bunatate si caldura in suflete! Hristos a Inviat!

Fie ca sfanta sarbatoare a Invierii Domnului sa-ti aduca cele 4 taine divine: incredere, lumina, iubire, speranta. Pretuieste timpul si clipele de neuitat petrecute alaturi de cei dragi! Hristos a inviat!

HRISTOS A INVIAT! Invierea Domnului sa va aduca armonie in casa si in gand, impacare si regasirea intelepciunii in sanul familiei. Hristos a inviat!

Hristos a inviat! Vreau sa va doresc ca fiecare zi sa fie o minune frumoasa, cu ganduri si intentii bune, delicii pe masa si dispozitie la cel mai inalt nivel. Dumnezeu sa ne ierte toate pacatele si sa ne vindece sufletele de durere si tristete. Paste Fericit!

Lumina Sfintei Invieri sa patrunda in sufletul si in inimile noastre bucurandu-ne de minunea Invierii Domnului nostru Iisus Hristos!

Lumina Sfintei Invieri sa patrunda in sufletul si in inimile voastre bucurandu-va de minunea Invierii Domnului. Paste Fericit! Invierea Domnului sa-ti umple sufletul de lumina, ochii de lacrimile bucuriei, mintea de ganduri frumoase si inima de iubire!

Lumina si caldura Pastelui sa te cuprinda, asa cum iubirea mea te cuprinde cu fiecare gand!

Paste fericit! Pretuiti viata, iar Dumnezeu o sa va multumeasca cu fericire, liniste, noroc si pace sufleteasca.

Paste Fericit! Va doresc o viata prospera, plina de fericire si clipe placute. Dragostea si binele sa traiasca in inimile voastre, sufletul intotdeauna deschis si curat, iar fericirea sa stiti cum sa o impartiti cu ceilalti.

Pastele inseamna dragoste, speranta, lumina si caldura. Tu mi le aduci pe toate in viata, prin ceea ce esti. Hristos a inviat si Paste fericit iti doresc, iar cu sufletul sunt alaturi de tine!

Pastele ne daruieste veselie, Pastele ne ofera fericire. Pastele ne aduce nemarginita binecuvantare a Domnului, Pastele ne copleseste cu o proaspata iubire… Paste fericit si cele mai sincere urari de bine!

Pentru unii, Pastele e un moment in care isi doresc pace si bucurie. Pentru altii, e o zi in care se distreaza sau scapa de serviciu ori de scoala. Pentru mine e pur si simplu o zi minunata, pe care vreau sa o impartasesc cu tine. Paste fericit!

Pentru unii, Pastele este un moment de intregire a familiei, in care isi doresc pace si bucurie. Pentru altii, este o zi in care se distreaza mai mult si scapa de serviciu sau de scoala. Pentru mine, este doar o zi minunata, pe care vreau sa o impartasesc cu voi. Paste Fericit!