Laptopurile, la fel ca si alte device-uri electronice pot suferi in timp anumite defectiuni, lucru ce se datoreaza utilizarii intense sau ingrijirii necorespunzatoare a acestora. Principalul inamic este praful care se poate acumula in exces, nemaipermitand astfel anumitor componente sa mai functioneze corect. De regula ventilatoarele de la placa video si procesor sunt foarte sensibile, aceste elemente mici si aparent neinsemnate pot aduce pagube foarte mari.

OnLaptop este unul dintre cele mai mari centre din Bucuresti de reparatii laptop si nu numai,  ce recomanda de fiecare data tuturor utilizatorilor de astfel de device-uri sa apeleze la serviciile lor de curatare profesionista de cel putin 2 ori pe an pentru a se asigura ca racirea sistemului se realizeaza corespunzator.

Insa sunt si anumite piese care se pot strica in orice moment fara sa fie vina nimanui. Spre exemplu, pe site-ul lor veti gasi pret avantajos incarcator de laptop Acer, memorie RAM, SSD-uri sau HDD-uri de la orice brand ca sa se potriveasca cat mai bine cu sistemul dumneavoastra.

Ce componente se pot schimba in aceasi zi la OnLaptop?

De curand OnLaptop a lansat pe piata noul serviciu Premium Service care se bucura deja de atentie sporita din partea utilizatorilor de laptopuri, PC-uri si sisteme All in one, datorita beneficiilor si gratuitatilor pe care acestia le ofera. Prin urmare, printre cele mai intalnite probleme care se pot remedia in aceasi zi la centrul de depanare din Bucuresti sunt:

1.Display 

Una dintre cele mai sensibile componente este display-ul. Acesta, din cauza unor accidente sau din cauza deschiderilor si inchiderilor multiple, poate sa nu mai afiseze corect imaginile dorite sau chiar deloc. La OnLaptop inlocuirea lui nu dureaza mai mult de 60 de minute din momentul in care acestia l-au preluat de la firma de curierat.

2.Memorie RAM

Aceasta piesa este necesara pentru a putea rula mai multe programe in paralel fara sa intampinati erori. Daca aceasta placuta s-a ars, sistemul nu se va deschide, astfel va trebui inlocuita imediat pentru a va putea relua activitatea. In functie de necesitati este un moment oportun pentru a va upgrada laptopul, optand pentru inca o placuta sau una mai mare, in functie de sistemul avut.

3.Memorie de stocare

Sunt multe memorii de stocare disponibile pe piata, in fiecare fiind introduse diverse modele mai imbunatatite si mai rapide, pentru a va ajuta sa va tineti fisierele in siguranta. Insa cele mai accesibile spatii de stocare si eficiente in acelasi timp raman SSD-urile. Acestea au viteze impresionante de scriere si citire, putand influenta in mod pozitiv inca din prima clipa performanele device-ului dumneavoastra.

4.Incarcator 

Laptopul este dependent de incarcator, cu ajutorul putand sa va incarcati bateria pentru a va putea deplasa oriunde aveti nevoie. Daca acesta nu mai incarca, va trebui inlocuit in cel mai scurt timp pentru a putea folosi in continuare laptopul departe de o sursa de curent electric.

Dupa cum se poate observa, OnLaptop este pregatit sa va ajute sa va reparati sistemul in cel mai scurt timp, mai ales daca alegeti pachetul Premium Service. Veti beneficia de transport gratuit atat pentru ridicare, cat si pentru livrare in cele mai sigure conditii pentru a nu mai pierde timpul in trafic, putandu-va astfel concentra catre alte activitati importante din viata dumneavoastra.