Știi deja ce faci de Craciun și de Revelion? Ți-ai facut planuri pentru zilele libere pe care le ai luna aceasta? Daca raspunsul tau este nu, atunci acest articol este pentru tine! Pentru ca și eu, ca și tine, am lasat totul pe ultima suta de metri și, sincer, acum prețurile unei vacanțe in țara, și nu numai, au sarit cu mult bugetul meu.

De aceea, am cautat pe site-urile agențiilor de turism cateva oferte de vacanțe atractive, la un buget cat mai redus, pentru a bifa, de ce nu, o ultima vacanța din acest an. Desigur, mi-am luat gandul de la una fix in perioada Craciunului, dar nu conteaza, caci tot ceea ce-mi doresc este sa-nchei anul cu o aventura de care sa-mi aduc aminte. M-am interesat, desigur, și de bilete de avion și iata ce-am gasit!

Iași

Primul traseu pe lista este cel de la București spre Iași, orașul natal al mamei mele, și, implicit, orașul in care am cele mai multe amintiri din copilarie. Prețul unui zbor operat de Blue Air, pe 15 decembrie de exemplu, este de 21 de euro. Acolo, eu o sa stau la bunicii mei, insa daca te intereseaza și pe tine o astfel de calatorie, gasești cazare incepand cu 35 de lei și pana la 100 de lei / noapte. Cauta pe hostelpalace.ro sau turistinfo.ro oferte, caci sigur vei gasi unele avatajoase, din moment ce vacanța este inainte de Craciun cu multe zile.

A doua oferta ar fi cea spre Londra (vezi foto sus). Un zbor operat tot de Blue Air, pe 15 decembrie, o sa-l gasești la prețul de 21 de euro. Da, un zbor spre Anglia e la același preț cu cel spre Iași. Diferența e ca va trebui sa scoți mai mult din buzunar pentru cazare. Oricum, la cat economisești pe bilet, ar trebui sa-ți permiți o noapte sau doua in capitala londoneza. Ps: mancarea nu este atat de scumpa precum crezi!

Berlin

A treia varianta ar fi doua zile petrecute in Berlin. Un zbor dus-intors, din București spre Berlin, in perioada 10-15 decembrie, il gasești la 15 euro și este operat de RyanAir. Desigur, și aici vorbim de o cazare mai costisitoare, insa sa aveți in vedere ca așa puteți vizita unul dintre cele mai frumoase targuri de Craciun din Europa.

Bologna

O alta vacanța interesanta ar fi cea in Bologna, Italia. Cei de la RyanAir au o oferta imbatabila pentru aceasta destinație, in perioada 14-16 decembrie. Un zbor (doar dus) te costa doar 7.99 euro.

La fel se-ntampla și-n cazul unui zbor spre Milano. De pe 13 și pana pe 21 decembrie zborurile spre aceasta destinație costa 7, 99 euro (doar dus).