O rama foto digitala se poate dovedi un cadou foarte inspirat, care poate sa aduca bucurie in viata oricarei persoane, insa un concept prezentat recent de catre Yanko Design reuseste sa revolutioneze modul in care privim asemenea dispozitive.

Conceptul denumit {story} are in centru o serie de rame foto digitale interconectate prin Bluetooth ce pot fi unite in diferite moduri pentru a afisa imaginile, iar gratie tehnologiei touchscreen folosite ofera o interactiune sportita cu utilizatorul. Astfel, utilizatorii pot sa uneasca ramele foto pentru a viziona o imagine mai mare sau, gratie functiei de recunoastere faciala, pot sa aleaga sa vada poze cu o anumita persoana prin simpla atingere a ramelor foto.

Demonstratia este cu siguranta foarte interesanta si, daca va urma calea productiei, cu siguranta ca va revolutiona modul in care vizionam si interactionam cu pozele. Cu toate acestea este destul de greu de spus daca un asemenea concept va fi vreodata pus in practica, numarul de concepte care ajung pe linia de productie fiind extrem de mica. Totusi, o parte dintre functiile introduse de rama foto digitala {story} s-ar putea sa isi faca aparitia sub diferite forme in produse viitoare.

In final va las cu un scurt film de prezentare, care va reusi cu siguranta sa va atraga interesul.