Cititul ne-a ajutat dintotdeauna sa ne relaxam si sa ne rupem de realitatea care de cele mai multe ori nu este asa cum ne dorim. Mai mult decat atat, imaginatia pe care cartile ne ajuta sa ne-o dezvoltam este de-a dreptul fascinanta, si are efecte benefice atat asupra creierului uman, cat si asupra vietii noastre. Romanele de dragoste sunt printre preferatele cititorilor, mai ales a doamnelor.

Asadar, daca esti in pana de inspiratie si nu stii ce carte sa mai cumperi, atunci acest top 5 cele mai bune carti de dragoste te va ajuta cu siguranta sa faci o alegere excelenta.

1. Vocea lui Archer, Mia Sheridan

Mia Sheridan este una dintre cele mai bune autoare de romane de dragoste, multe din povestile sale fiind inspirate din fapte reale. Cartea se poate gasi pe coltulcolectionarului.ro, dar si in librariile fizice. O recomandam cu incredere pentru ca are, fara indoiala, ceva de spus.

’’Vocea lui Archer’’ spune povestea unei femei care isi cauta linistea sufleteasca intr-o localitate de provincie, liniste pe care nu o mai are de cand tatal ei a fost ucis. In timp ce isi pregateste noua locuinta pentru a se instala, viata il aduce in calea ei pe Archer, un tanar care si el la randul sau ascunde in suflet o suferinta profunda.

Ce se va intampla cu cei doi vei afla doar citind cartea scrisa de Mia Sheridan, pe care o poti comanda de pe mai multe site-uri online, inclusiv coltulcolectionarului.ro

2. Te astept, Jennifer L. Armentrout

 O tanara in varsta de nouasprezece ani decide sa plece la colegiu cat mai departe de casa, motivul fiind acela ca in urma cu cinci ani a trait o experienta extrem de neplacuta la o petrecere de Halloween, experienta care i-a dat peste cap intreaga viata.

In toata aceasta perioada a vietii sale il intalneste pe Cameron, un tanar fermecator, cu niste ochi de un albastru intens, de care evident ca se indragosteste. Acesta detine o abilitate extraordinara de a o face pe tanara sa isi doreasca lucruri pe care crezuse ca nu si le va mai dori vreodata.

Daca te-am facut curios, atunci nu ezita si intra pe coltulcolectionarului.ro pentru a comanda aceasta carte fascinanta.

3. Infernul lui Gabriel, Sylvain Reynard

Gabriel este un profesor respectat, specialist in Dante, extrem de enigmatic si sexy. In timpul noptii, insa, profesorul este un adept al placerilor fara inhibitii. In momentul in care Julia Mitchell, o tanara atragatoare si extrem de frumoasa se inscrie la cursul profesorului, acesta incepe sa simta o atractie atat de puternica fata de tanara incat intreaga cariera ii este periclitata. Mai mult decat atat, Gabriel se regaseste intr-un punct in care trecutul si prezentul se ciocnesc, si experientele pe care le traieste devin de neuitat.

4. Ispita, Jude Deveraux

 Ei bine, aceasta carte nu este doar romantica. Este una dintre cele mai captivante romane de dragoste, care te tin in suspans pe tot parcursul povestii. Christiana, este rapita de doi barbati, unul dintre acestia fiind cel care o doreste dar care trebuie sa ii refuze dragostea indiferent de ce s-ar intampla. Chiar daca lucrurile stau intr-un anumit fel la inceputul cartii, acestea se schimba pe parcursul povestii, oferindu-i cititorului emotii de tot felul.

5. Intimidare, Penelope Douglas

O alta poveste de dragoste palpitanta si plina de suspans este cea scrisa de Penelope Douglas, si care poarta numele de ’’Intimidare’’. Oricine iubeste romanele de dragoste, va iubi cu siguranta si aceasta carte. Prietenia care se destrama, intrigile, iubirea nedeclarata, si multe alte situatii controversate, fac din aceasta carte una pe care cel mai probabil cititorul nu o va lasa din mana pana cand nu o va termina.