Cumpararea unui vibrator poate fi o sarcina dificila. Nu numai ca exista o varietate de vibratoare din care sa alegi, dar toate au forme diferite, sunt realizate din materiale diferite si fac lucruri diferite. Din fericire, alegerea primului vibrator nu este grea odata ce stii ce cauti.

Chiar daca sunteti la inceput in materie de jucarii sexuale si vibratoare si nu aveti idee de unde sa incepeti, pur si simplu aflati detalii despre diferitele categorii de vibratoare si ce fac acestea. Este primul pas spre a face cea mai buna alegere atunci cand cumperi primul vibrator. In ceea ce priveste preturile, modelele si alte aspecte, vezi vibratoare pe esexshop.ro.

Care sunt cele mai populare vibratoare?

Vibratoarele sunt adesea clasificate in functie de forma lor sau de zona anatomica pentru care sunt concepute sa o stimuleze. Iata cateva dintre cele mai comune categorii de vibratoare care se regasesc si in sex shop-ul online esexshop.ro.

1. Vibratoare punctul G

Cu capetele inclinate si curbele usor de recunoscut, vibratoarele pentru punctul G sunt concepute pentru a va ajuta sa gasiti si sa stimulati punctul G, intr-un mod de neuitat. Punctul G nu este un organ literalmente, ci este mai degraba un ansamblu de nervi placuti, situati la 2 pana la 3 centimetri in sus in interiorul vaginului.

Stimularea acestei zone cu jucarii sexuale, degete, vibratoare sau orice alt element poate produce orgasme deosebit de memorabile si senzatii intense. Fiti atente, insa, punctul G este un buchet mercurial de nervi care raspunde cel mai bine la atingere atunci cand esti deja excitata. Deoarece punctul G este localizat in interiorul vaginului, acest tip de vibrator este perfect pentru femeile care se apreciaza penetrarea.

2. Vibratoare clitoris

In timp ce tot ce vibreaza tinde sa se simta bine pe clitoris, vibratoarele clitoris sunt de multe ori mai mici si mai usor de apasat pe o zona de stimulare mai specifica. Vibratoarele clitoris se regasesc pe esexshop.ro intr-un spectru de forme care pot fi distractive de experimentat. Exista totul, de la dispozitive mici, in forma de glont, pana la vibratoare in forma de baghete. Multe vibratoare clitoris sunt, de asemenea, concepute pentru a imita curbura naturala a vulvei. Acest lucru le face deosebit de usor de mentinut in timpul jocurilor sexuale din cuplu.

3. Vibratoare deget

Daca sunteti pasionata de stimulare manuala, vibratoarele deget sunt o modalitate excelenta, de joasa presiune de a adauga o anumita intensitate acestui tip de joc. Vibratoarele deget au mai multe forme si dimensiuni, dar, in general, le puteti atasa pe degetul aratator. 

Deoarece nu trebuie sa te gandesti la modul in care le manevrezi, vibratoarele deget sunt deosebit de fermecatoare pentru a completa senzatiile din timpul sexului oral. Ganditi-va cat de interesant ar putea fi un fellatio sau cunnilingus daca degetele pe care le folositi deja ar putea sa vibreze.

4. Vibratoare glont

Vibratoarele glont  sunt jucarii mici, externe, care sunt deosebit de eficiente pentru stimularea clitoralului. De asemenea, pot fi adaptate sau adaugate la orice alt tip de jucarie sexuala. 

Vibratoarele glont sunt un instrument excelent pentru incepatoarele care nu sunt sigure ce dimensiune, forma sau puterea de vibratie. La aceste modele de vibratoare, vibratiile difera in functie de model si chiar daca sunt mici ca dimensiune, unele vibratoare glont au mai multe trepte de viteza. Pe esexshop.ro regasiti o gama variata de vibratoare glont si nu numai. 

5. Vibratoare baghete

Vibratoarele bagheta si sunt cunoscute pentru un singur lucru: senzatii puternice, difuze, pe tot corpul. Deoarece majoritatea ambaleaza un motor puternic in manerele lor destul de grele, aceste modele sunt relativ mari. Acest lucru le face minunate pentru persoanele cu probleme de mobilitate si corpuri mai mari, dar sunt destinate cu adevarat tuturor celor care cauta intensitate.