CFA Romania a desemnat Agentia Nationala de Presa AGERPRES,  Agentia de stiri a anului 2020, in cadrul unui eveniment de decernate a Premiilor pentru Mass Media, organizat miercuri 26 mai 2021.

Din punct de vedere al stirilor economico-financiare, ,,Mass media financiar este un stakeholder foarte important al pietei de capital. Mass media financiara contribuie foarte mult la ceea ce ne dorim cu totii pentru dezvoltarea pietei de capital si anume la promovarea valorilor de educatie financiara, promovarea modului in care noi trebuie sa functionam in aceasta piata financiara, modului in care trebuie sa ne planificam financiar vietile. Consider ca mass media joaca un rol foarte important in aceasta misiune a educatiei financiare si salut inca o data aceasta initiativa pe care CFA Romania o are prin oferirea acestor premii”, a declarat Adrian Tanase, directorul general al Bursei de Valori Bucuresti.

In conformitatea CFA Romania, aceasta a informat ca AGERPRES este agentia de stiri care prezinta echidistant informatiile, fiind sursa principala de propagare in mass-media a stirilor economice si din domeniul financiar. Alaturi de AGERPRES, CFA Romania a mai acordat un premiu pentru jurnalistul anului 2020, care a fost primit de Liviu Popescu, editor la Ziarul Financiar, si un premiu pentru publicatia online a anului 2020, care a mers la Financial Intelligence.

De altfel, organizatia CFA Romania, acorda,  de cinci ani, premiile pentru mass media.