Temperaturi foarte scazute, ger care paralizeaza practic orasul, scoli inchise, consum record de gaze si combustibil – de cateva zile, Iașul resimte partea extrema a acestei perioade. Mai mult, in weekendul ce se apropie, de vineri dimineata si pana duminica seara, la nivel national s-a emis cod galben de ninsoare. Specialistii companiei Eurotech va ofera sfaturi practice si solutii rapide de a infrunta ninsoarea, temperaturile scazute si alte fenomene deosebite, pe langa sfaturile medicilor și ale autoritatilor.

Probleme cu mașina?

Pentru masinile care au probleme la pornire, Eurotech va recomanda robotul de pornire auto/redresor Telwin 620 DYNAMIC START, la pret de promotie. Aparatul este monofazat, dotat cu roti si poate fi utilizat pentru incarcarea unuia sau mai multor acumulatori auto, sau pentru demarajul rapid al autoturismelor si autocamioanelor.

Aveți nevoie de caldura suplimentara?

Aerotermele electrice sunt un articol indispensabil pentru cei ce doresc sa incalzeasca alternativ locuintele, depozitele, halele si alte spatii. La preturi foarte accesibile, compania Eurotech va poate livra toata gama de incalzitoare: pe combustibil lichid, electrice, cu infrarosii, cu ulei sau cu lemne. 

Ideale pentru spatiile mici si medii, incalzitoarele portabile asigura un flux permanent de aer cald si sunt in aceasta perioada la pret de promotie.

Prea multa zapada?

In cazul ninsorilor abundente, pentru degajarea spatiilor rezidentiale, frezele de zapada sunt cea mai rapida si confortabila solutie. Cu design minimalist si greutate redusa, freza de zapada TEXAS SNOW BUSTER este foarte utila pentru lucrarile de curatire a zapezii pe suprafete mici.

Pene frecvente de curent?

In cazul intreruperilor accidentale, pe o perioada mai scurta sau prelungita, a curentului electric, generatoarele de curent sunt solutia optima. Cei ce locuiesc la casa se confrunta frecvent cu probleme de alimentare la reteaua de curent, neputand folosi astfel consumatorii casnici: aparatele frigorifice, audio video, masinile de spalat, centralele termice.

Disponibile in ambele variante: benzina sau diesel, generatoarele de curent sunt o investitie foarte buna si practica, atat in sezonul rece cat si pe tot parcursul anului, putand alimenta, in caz de avarie, electrocasnicele si consumatorii care asigura confortul de zi cu zi.

Achizitionarea unui astfel de produs este simpla atunci cand primiti consultanta de specialitate. Pentru solutii personalizate, calculul energiei si tipul de generator necesar gospodariei, specialistii de la Eurotech va pot face oferte personalizate, in cazul generatoarelor KIPOR, care sa includa: consultanta in alegerea generatorului si a pozitionarii acestuia, punerea in functiune gratuita, transport gratuit in limita municipiului Iasi, asistenta tehnica la domiciliul clientului pe toata perioada de garantie.