Comandarea materialului saditor de calitate reprezinta un aspect important pentru fiecare gradinar pasionat si implicat. Ca atare, identificarea unui furnizor de incredere care sa respecte toate normele si sa livreze produsele așa cum trebuie poate fi dificila. Iar daca vorbim despre comenzile facute online, se intampla ca, de multe ori, sa nu primiti exact coletul pe care il asteptati.

Atunci cand intentionati sa comandati pe internet seminte, rasaduri sau arbusti, se prea poate sa o faceti fara o recomandare valida si fara prea multa documentare in prealabil. Astfel, exista posibilitatea de a fi nemultumit la primirea coletului.

Politica de retur a unora dintre furnizorii online de material saditor poate fi, de multe ori, neclara, fara nicio garantie pentru client. Mai mult decat atat, contactarea si comunicarea cu echipa site-urilor se dovedeste a fi inutila in cele mai multe dintre cazuri. In cele din urma, ajungeti sa pierdeti si timp si resurse materiale. Tocmai de aceea este important sa alegeti corect furnizorul de material saditor.

Spre exemplu, serviciul de asistenta si reclamatie GradinaMax se afla permanent la dispozitia clientilor, oferindu-le suport in cel mai scurt timp posibil. Ati patit ca materialul saditor sa nu corespunda comenzii? Pe parcursul derularii contractului de distanta, exista, intr-adevar, posibilitatea sa apara probleme. Cu toate acestea, astfel de cazuri sunt izolate. Daca sunteti clientul GradinaMax, in maximum patru zile, solicitarea pe care ati trimis-o va fi procesata. Un operator din echipa va intra in contact cu dumneavoastra si va rezolva rapid problema. 

Cum puteti realiza o sesizare? Foarte simplu. In campurile de pe site se introduce un subiect potrivit care sa descrie situatia, apoi se mentioneaza o adresa de e-mail valabila la care se va primi raspunsul. Se mentioneaza numarul aferent comenzii ce se doreste a fi returnata sau inlocuita si se descrie in detaliu problema aparuta. De asemenea, este necesara atasarea unor fotografii ale produselor, insotite de eticheta originala. Ulterior, in cel mai scurt timp, echipa de suport va identifica o solutie potrivita.

Cum este posibil? Magazinul online de seminte si rasaduri GradinaMax livreaza de peste 10 ani material saditor pe piata din Romania. Punand accent pe profesionalism, calitate si satisfacerea cerintelor venite din partea clientilor, relatia cu acestia este intotdeauna pe primul loc.