Unice si atemporale. Capabile sa schimbe atmosfera oricarei incaperi oferindu-i o nota de exclusivitate originala. Iata care sunt piesele de design care nu ar trebui sa lipseasca in casa ta. A vedea e a crede!

Cand vorbim despre mobilier si in special despre stiluri de amenajare, intram intr-o lume infinita facuta din forme, culori, tesaturi etc. O gama de posibilitati atat de larga incat, de multe ori, in loc sa faciliteze, poate deveni confuza. Iata, deci, ca este foarte potrivit sa pleci de la bazele si acele obiecte sau piese de design care nu ar trebui sa lipseasca niciodata, niciodata din casa ta. Indiferent de stilul pe care vrei sa-i dai.

Atemporale. Obiecte care pe langa faptul ca sunt accesorii de amenajare, sunt capabile sa dea caracter si personalitate oricarui mediu. Cu o nota de farmec, exclusivitate si rafinament pe care doar detaliile unice si bine finisate o pot oferi. Iata, deci, piesele de design care nu pot lipsi pentru a face din casa ta un loc plin de frumusete si stil.

Fotoliu

Un fotoliu este capabil sa atraga privirea celor care intra in casa ta. Dar in acelasi timp, este confortabil, functional si perfect pentru a te intampina dupa o zi plina pentru a-ti oferi momentul de relaxare mult dorit si meritat pe care il astepti.

O piesa de design care nu poate lipsi din locuinta ta, capabila sa ofere acea nota in plus mediului, detasandu-se de restul, dar garantand spatiului o dispozitie armonioasa si niciodata banala.

Lampa de podea

Capabila sa creeze o atmosfera unica in mediu, perfecta in orice context si personalizabila in functie de stilul de amenajare ales, lampadarul este o necesitate si o piesa de design care nu poate lipsi cu adevarat intr-o locuinta. Un obiect unic, atat ca forma, cat si ca marime.

Un accesoriu de mobilier elegant, discret, care, trebuie spus, este capabil sa ofere o lumina diferita oricarui mediu, cu simplitate si rafinament.

Oglinda

Fie ca vrei sa o asezi la intrare, ca detaliu de bun venit, in dormitor, in baie sau pe un hol, va oferi mereu senzatia de spatiu si bun gust. Mare sau mica, dreptunghiulara sau rotunda, care se sprijina pe pamant sau atarna dee perete sau deasupra semineului cu sau fara cadru. Glamour sau cu o aroma antica. Alegerea este doar a ta, regula una: uimeste si da lumina si o nota unica casei si mediului in care decizi sa o plasezi. Un detaliu de stil care iti va infrumuseta casa cu o nota de simplitate cu efect sigur.

Niciodata fara biblioteca

Liniara si minimalista sau cu o forma mai particulara, tehnologica, biblioteca este una dintre cele mai utile piese de design vreodata. Capabila sa transforme total un mediu si sa-i dea un aspect mereu nou.

O piesa de mobilier versatila, care pe langa functia sa clasica de loc prin excelenta in care sa-si depoziteze cartile, poate fi folosita si pentru a plasa ciudatenii, fotografii, plante, chiar si haine si obiecte tipice de bucatarie. Dar intotdeauna dand caracter si imbunatatind mediul inconjurator. Schimba aspectul, dar fara a modifica sufletul si starea de spirit a mobilierului.

Decoratiuni

Poate fi un tablou al unui artist celebru, vaze, obiecte feng shui sau alte decoratiuni. Toate elementele care amesteca designul cu arta. Piese unice, mai mult sau mai putin functionale, dar intotdeauna de mare caracter. Accesorii de mobilier care se desprind de orice altceva, infrumusetand efectul si stilul. Un semn clar de rafinament si gust care evidentiaza o frumusete estetica extrema si care da valoare fiecarui obiect si camera. Asa cum numai arta poate face.

Doar un strop de creativitate, imaginatie si piesele de design potrivite sunt suficiente pentru a transforma casa intr-un amestec perfect de eleganta, confort si exclusivitate.