In raportul Travelminit.ro se arata ca statiunile de la malul marii, Mamaia, Eforie Nord si Costinesti, dar si statiunile balneare, Sovata, Baile Felix si Baile Herculane, se afla in topul destinatiilor cautate de romani pentru concediul din aceasta vara, potrivit unui raport.

Pentru anul acesta, pretul mediu pentru 5 nopti de cazare pentru 2 adulti si 2 copii este de aproximativ 1.850 de lei.

,,In topul destinatiilor cautate de romani pentru concediul din vara se afla statiunile de la malul marii, cu Mamaia, Eforie Nord si Costinesti in fruntea clasamentului. Urmeaza statiunile balneare Sovata, Baile Felix si Baile Herculane, semn ca oamenii isi doresc acum cat mai multa relaxare la plaja sau la piscina, momente de liniste, dar si distractie. Nu in ultimul rand, orasele mari, cum ar fi Brasovul, Cluj-Napoca, Sibiul si Bucurestiul, sunt si anul acesta in topul locurilor cautate de turisti pentru vara, fiind destinatii intotdeauna de actualitate”.

In general, pretul pentru un sejur care include 2 nopti pentru 2 adulti incepe de la 490 de lei. Pentru 3 adulti, pretul mediu pentru 4 nopti de cazare la un hotel este de aproximativ 1700 de lei, in timp ce tariful pentru acelasi pachet la o pensiune este mai mic si incepe de la 1200 de lei.

,,Au inceput rezervarile de vara si a crescut semnificativ numarul rezervarilor domestice in ultimele doua saptamani. Litoralul este in topul preferintelor romanilor, insa si destinatiile montane sunt la mare cautare. Mai mult decat atat, pentru siguranta rezervarilor din timpul sezonului estival, pe www.travelminit.ro va oferim peste 4000 de cazari care pot fi rezervate fara risc, fara avans sau care au anulare gratuita”, spune Timea Ambrus, manager operational al platformei hoteliere online Travelminit.ro.

Asadar platforma Travelminit.ro este unul dintre cei mai mari jucatori pe piata rezervarilor hoteliere din Romania care accepta si plata prin vouchere de vacanta. Oferta Travelminit.ro contine 6800 de proprietati din Romania, printre care hoteluri, pensiuni, apartamente, case de oaspeti, cabane si campinguri din toate regiunile tarii. Platforma a inregistrat peste 620.000 de innoptari in 2019 si o valoare totala a rezervarilor de 13 milioane de euro.