Campania de strangere de fonduri pentru trupa Dance World a dat rezultate. In urma spectacolului umanitar organizat saptamana trecuta s-au strans doua treimi din banii necesari, iar copiii vor pleca maine spre San Remo.

Cei 24 de copii care alcatuiesc formatia de dans, cu varste intre 5 si 24 de ani, coordonati de coregrafa Alina Cimpoieru, au inveselit duminica trecuta publicul adunat in curtea Teatrului Masca din cartierul Militari. La spectacolul intitulat “Un ideal” s-au vandut 160 de bilete (din 500 disponibile), insa o mare contributie au avut-o donatiile.

“Ne-am apropiat cam la doua treimi din suma, suficient sa poata pleca. Se vor “restrange” la alte cheltuieli si se vor limita la ce au”, spune Claudiu Ciobanu, parintele celei mai tinere membre Dance World si cel care a avut initiativa spectacolului umanitar. Cei care inca mai doresc sa ii ajute pe micii dansatori, pot face donatii in contul bancar deschis la BCR.

Copiii au astfel drumul deschis pentru a participa la Festivalul de Dans si Interpretare GEF de la San Remo (Italia), in cadrul caruia au fost selectati cu trei numere artistice. Ei vor intra in competitie pe 23 aprilie. Le dorim succes si ii asteptam cu drag inapoi!