StiriDeBine vine cu o noua provocare pentru tine. Site-ul www.concediaza-ti-seful.ro ofera ca premiu pentru un nou concurs cartea “Concediaza-ti seful!”, de Stefan MurgeanuAstfel, poti castiga una din cele trei carti pe care le oferim ca premiu daca stii sa raspunzi afirmativ provocarii.

Intra pe www.stiridebine.ro si posteaza un comentariu in care sa ne spui daca ai reusit sa convingi un angajator, prin intermediul retelelor sociale, sa iti ofere un job. Noi vom selecta aleatoriu trei castigatori dintre cei care au ales sa impartaseasca experienta lor. Astfel, daca doresti sa afli mai multe despre modalitatile de gasire a jobului meritat, povesteste pe scurt experienta ta de angajare si vei primi un exemplar al cartii “Concediaza-ti seful!Invata cum sa-ti gasesti jobul pe care il meriti”, editata de Meteor Business.

Concursul se va desfasura in perioada 9-19 septembrie, iar castigatorii vor fi anuntati prin e-mail. Pentru acordarea premiului este necesara inscrierea cu o adresa de e-mail valida. Extragerea se va efectua pe data de 20 septembrie 2010, va fi inregistrata video si va putea fi urmarita integral pe site-ul StiriDeBine.ro. In cazul in care castigatorii nu pot fi contactati, sau nu raspund la e-mail, in decurs de cinci zile, de la data anuntarii acestora, StiriDeBine.ro va organiza o noua extragere. Premiul se va ridica personal de la sediul redactiei.