Sursă foto: Shutterstock

Dacă ești o persoană pasionată de călătorii, probabil că ai o listă lungă de locuri pe care vrei să le explorezi. Cu toate că ideea de a merge în vacanță, de a te relaxa și de a descoperi locuri noi este incitantă, cheltuielile pe care trebuie să le suporți pot depăși uneori bugetul alocat pentru concediu. Află din acest articol cum poți obține un credit online pentru a-ți organiza sejurul mult visat!

Cum obții un credit online pentru vacanță

Concediul de vis nu poate rămâne la nivel de imaginație, iar lipsa banilor nu trebuie să fie un motiv pentru a-ți anula planurile de călătorie la care ai râvnit tot anul. Este important să identifici locații care se apropie cât mai mult atât de bugetul tău, cât și de dorințele tale. 

Dacă în urma calculelor descoperi că îți sunt necesare și alte resurse financiare pentru a profita la maximum de sejur, atunci poți lua rapid și simplu un credit nebancar, 100% online. În continuare poți descoperi cum poți obține un împrumut din confortul casei tale. 

Descoperă criteriile de eligibilitate 

Înainte să soliciți un credit este deosebit de important să te informezi în legătură cu opțiunile de finanțare disponibile, astfel încât să găsești cea mai bună soluție pentru tine. Apoi, verifică ce condiții trebuie să îndeplinești pentru a putea fi considerat eligibil împrumutului.

De regulă, acestea sunt condițiile de acordare a creditelor nebancare

  • vârsta cuprinsă între 20 și 65 de ani;

  • reședința pe teritoriul României;

  • existența unui venit net stabil și efectuarea dovezii acestuia prin intermediul unui extras bancar, fluturaș de salariu etc.;

  • existența unui cont bancar valabil și a unui card valid;

  • serviciul internet banking sau acces la datele tale financiare online. 

Unele Instituții Financiare Nebancare îți pot acorda un credit online doar daca ai un istoric bun de plată, fără credite executate sau achitate cu întârzieri repetate. Din acest motiv, trebuie să te informezi înainte să alegi instituția financiară de la care urmează să obții împrumutul pentru vacanță. 

Intră pe site-ul oficial al IFN-ului și completează formularul pentru obținerea creditului 

După ce ai identificat IFN-ul cu care îți dorești să colaborezi, urmează să completezi formularul de pe website-ul acestuia cu datele tale personale. Inițial trebuie să te decizi asupra sumei împrumutului, apoi să-ți introduci numele, prenumele, numărul de telefon, e-mailul, CNP-ul, orașul, strada și numărul. După care citești contractul de credit, politica de confidențialitate, termenii și condițiile, bifezi căsuța din dreptul fiecăreia, apoi parcurgi următorii pași. 

Poate fi util să stabilești înainte un buget de concediu, astfel încât să te împrumuți cu suma de care ai nevoie, nici mai mult, nici mai puțin. Ia în calcul prețul transportului, a cazării și al mâncării. De asemenea, dacă ai în plan să vizitezi muzee sau alte obiective turistice, fie să te bucuri de activități specifice zonei, caută online tarifele acestora și adaugă-le la bugetul total.

Semnează online contractul și primește banii în cont

Odată ce ai trimis formularul de cerere, trebuie să aștepți ca IFN-ul să-l analizeze. Răspunsul instituției nu întârzie și, de cele mai multe ori, afli decizia acesteia în câteva ore. În cazul în care împrumutul îți este aprobat, trebuie să semnezi online contractul și să aștepți maximum 48 de ore pentru a-ți fi virați banii în cont. 

Este important de reținut faptul că poți obține un credit online în 2-3 zile, motiv pentru care nu trebuie să îți faci griji în privința actelor, a drumurilor la ghișee sau a timpilor de așteptare la cozi. Din momentul în care te-ai decis asupra locației, știi ce cheltuieli te așteaptă și ți-ai stabilit un buget pentru concediu, poți solicita împrumutul în câteva minute. 

Pune în aplicare pașii de mai sus, obține un credit online și fă-ți concediul mult visat să devină realitate!