Targul de Iarna al Studentilor ASE (editia a doua) va avea loc intre 6 si 10 decembrie, de la ora 10.00 la ora 16.00, in Cladirea M. Eminescu (Facultatea de Comert), parter si etajul 1, potrivit unui comunicat remis StirideBine.ro.

Proiectul “Targul de Iarna al Studentilor ASE” a fost lansat de Academia de Studii Economice Bucuresti si Senatul Studentesc al Academiei de Studii Economice Bucuresti pentru a promova spiritul de anteprenoriat si initiativa in randul studentilor.

Din acest motiv, au voie sa participe doar studenti ASE ca vanzatori. Pentru vizitatori, targul este deschis oricui, nu numai studentilor de la ASE.

Organizatorii anunta ca la targul de anul acesta s-au inscris de doua ori mai multi participanti decat la Targul de Dragobete (organizat de ASE in luna februarie), fiind inscrise jur de 47- 50 de persoane. Se vor vinde in principal bijuterii, bratari, pandantive, inele si alte accesorii handmade din lut, fimo, argintetc., ornamente si felicitari de Craciun, dar si huse de mobil si creatii vestimentare.

De asemenea, organizatorii mai spun ca la Targul de Iarna al Studentilor ASE vor avea loc mai multe evenimente:

– se va face Live Crafting (confectionarea obiectelor la fata locului);

– vor fi organizate workshopuri, cu optiunea vizitatorilor de a achizitiona produsele facute de ei;

– va fi organizata o tombola pentru cumparatorii targului.