Let’s Do It, Romania, cel mai mare proiect de implicare sociala din Romania, a primit saptamana trecuta trei premii pentru reusita in premiera in tara noastra: pe 25 septembrie, peste 200 000 de romani au iesit la curatenia generala.

Primul premiu castigat a fost pentru Liana Buzea, initiatorul proiectului Let’s Do It, Romania!, in cadrul galei Infomediu. Premiul oferit se numeste “Omul Verde” si este oferit  unei persoane care activeaza in sfera protectiei mediului si care a avut in 2010 o activitate intensa.

Un alt premiu castigat de Let’s Do It, Romania! a fost premiul pentru intreaga campanie “Curatenie in toata tara, intr-o singura zi” in cadrul Galei FinMedia, gala care a avut loc pe data de 8 decembrie.

Tot la Gala FinMedia, au fost acordate premii principalelor companii care se ocupa de prelucrarea si valorificarea deseurilor, dar si de reciclarea DEEE-urilor sau institutiilor care duc o lupta continua pentru imbunatatirea infrastructurii deseurilor si educarii locuitorilor Romaniei.

Ultimul premiu care a intrat in palmaresul Let’s Do It, Romania! este Premiul de popularitate castigat in cadrul “Premiilor pentru un mediu curat” organizata deAsociatia Ecotic, proiectul obtinand cele mai multe voturi pe site-ul dedicat acestui eveniment.

Gala Premiilor pentru un mediu curat a premiat initiativele curajoase atat din randul ONG-urilor, cat si proiectele liceenilor care cred intr-un viitor verde.

Campania “Let’s Do It, Romania!” nu se afla la primul premiu castigat. In luna octombrie, a fost recompensata cu Golden PR Award for Excellence, in cadrul PR Award, cel mai important eveniment local al industriei de relatii publice.