Tudor Gheorghe incheie seria concertelor din anul 2010 cu o reprezentatie inedita a spectacolului “Degeaba”, in aceasta seara, de la ora 19.00, la Sala Palatului din Bucuresti, informeaza Agerpres.

Alaturi de Tudor Gheorghe vor urca pe scena 74 de instrumentisti, 60 de coristi si o trupa rock care vor evolua timp de aproape doua ore sub bagheta orchestratorului si dirijoruluiMarius Hristescu, intr-o reprezentatie originala, un spectacol diferit de cele obisnuite ale maestrului Tudor Gheorghe.

“Degeaba” este o experienta in stilul rock-simfonic, transmisa prin intermediul poeziei si a cantecului romanesc, de cea mai buna calitate, spectacolul fiind inspirat din proiectul “Mie-mi pasa” prezentat cu succes publicului la sapte ani de la Revolutie.

Un element de noutate este faptul ca pe parcursul show-ului se vor folosi jocuri de lumini si multe efecte pirotehnice, lucru care nu s-a mai intamplat niciodata in spectacolele lui Tudor Gheorghe.

Concertul lui Tudor Gheorghe de la Sala Palatului va fi, dupa cum sustine artistul, “un concert ca si Romania, cu disperare, cu frustrare, dar si cu iertare si speranta“.